Vilken underbar dag...

Vaknade efter en skön sovmorgon till en solig och underbar dag... Medans vovvarna var ute och rejsade i trädgården ringde jag till Eva (hon har golden killen Ecco, Javas "pojkvän") och undrade om hon var sugen på en prommis. Det var hon och jag packade in oss i bilen. Java fick vara hemma med matte Åsa för dom skulle ut på en sparktur.
Hämtade upp Eva och Ecco hemma hos dom och sen for vi till I 20 för prommis... Kallt som satan var det, men härligt... Accta och och Ecco har aldrig träffats förut, eller jo, en gång när Accta var riktigt lill liten, men det räknas inte.. :o) Dom kom naturligtvis jättebra överrens och hade kul tillsammans... Dom jagade varandra lite och sen brottades dom á la golden way... En gren som Accta behärskar bra, eftersom hon och Java leker på samma sätt. Sen verkar det som om Accta och Ecco har ett intresse gemensamt, snusa på intressanta fläckar.... Så det gjordes i massor... ;o) Detta är ett intresse som Java inte delar med dessa två... På hennes intresselista ligger springa fort på första plats... Eller, det ligger väl igentligen på alla platser... ;o)

Efter hemkomst och vila för Accta medans matte fick lite mat i magen, så for vi ut och tränade. Träningspasset idag gick kanon.. Idag fokuserades det på fritt följ, inkallning, läggande under gång och platsliggning.

Nu ligger hon här och sussar så gott, så gott.... :o)

Imorgon ska jag börja ta tag i apporteringen igen. Har varit lite lat med det och inte fått in en kontinuitet i det, vilket gör att jag liksom får börja om varje gång.. Och med det kommer man ingenstans...

¤ Hur rik man än är kan man aldrig äta sig mer än mätt ¤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback