Spår på legda...

Nu på kvällen har vi varit och lagt ytterligare ett spår på legda. Denna gången hittade vi två legdor som var tillräckligt stora för att få ut två långa spår på.

Accta var jätteduktigt och plockade 5 av 6 apporter. Den som hon gick över vet jag faktiskt inte varför. Hon gick ganska nära den och kanske var det så att apporten låg på fel sida av vinden för det blåste på ganska ordentligt just där. Men jag brydde mig inte om det utan plockade den själv bara.
Det var stor skillnad om man jämför mot förra spåret som vi la på legda. Känns som om hon hade dragit lärdom av det och var betydligt noggrannare idag. Kul att se.... :o)

Java fick sig två spår. Ett i skogen och ett på legdan. Tyvärr gick det inte att lägga ihop dom två till ett enda långt för det var en trafikerad väg emellan, men jag tror nog inte att Java tyckte att det gjorde något. :o) Hon såg rätt nöjd ut om man säger så.

Annars så har det varit en ganska späckad dag. Sov lääääänge, sedan for jag till skogen för en liten prommis.
Efter lite lunch så for hela flocken in till stan där diverse ärenden gjordes. Bland annat så har vi köpt två nylonben till vovvsen. Ska se hur det funkar, eftersom Accta inte kan äta några andra ben. Något gott måste dom ju ha.. Köpte ett med kyckling och ett med lamm och just nu så smaskas det för fullt här... :o)

Vi har även hämtat med oss Linn och hon ska sova här i natt. Hon var även med ut i skogen när vi spårade och det tyckte hon var jätteroligt. Medans spåren låg till sig så gjorde vi en bilbana på grusvägen där hon körde omkring med sin bil som hon hade fått med sitt Happy meal som vi åt på Mc Donalds efter dagis. Tänk vad lätt det är att roa barn egentligen. Sen har vi samlat på kottar och pinnar för att se om dom kunde flyta i bäcken.... Viktiga saker!! ;o)

Men nu sover hon så gott, så gott och det är snart dags att krypa till kojs för oss övriga också....

¤ Att vara medveten om att man inte känner till fakta är ett stort steg mot kunskap ¤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback