Å nu är det torsdag...

Ja, efterspelen från gårdagen fortsätter men nu är det iaf offentligt så man kan gå ut med det här. Nästan hela styrelsen i Umeå brukshundklubb har ställt sina platser till förfogande. Det har varit mkt tjafs fram och tillbaka mellan vissa sektorer och styrelsen och det här blev resultatet. Ja, man kan ju säga vad man vill om det och jag har inte tänkt yttra några åsikter här.... Nu är det som det är och vi får hoppas att det ordnar till sig till det bästa.

Har varit en ganska vanlig dag igen. Promenad med vovvsen innan jobbet, sen jobba och sen hem och ut med vovvsen igen...
Har haft en säljare på jobbet hela dagen som har fixat med foderhyllorna + att vi har fått lite utbildning... Fakta är bra att ha... :o)
Vovvsen fick vara hemma en stund själva men jag for och hämtade dom på lunchen. Så dom sista fyra timmarna spenderade dom på jobbet. Accta tog sig ton mot en av vovvarna som kom in på jobbet idag. Det var en mkt uppkäftig liten mallevalp på 5 månader som skällde ut henne efter noter och hon var inte sen att svara.... ;o) Jag och mallens husse stod och funderade på vad dom sa till varandra egentligen..... Det lät faktiskt ganska roligt, den ena voffade och den andra svarade med ett voff, och så höll det på... Java satt i bakgrunden och såg ut att tänka: ja, ja, gaffla på ni, snorungar".... Något uttråkad av konversationen... ;o)

Kvällen har ägnats åt slappande i soffan framför Idol.... Älskar verkligen det programmet....

Men nu är det dags att packa ihop för kvällen... Imorgon är det fredag och full fart mot helgen. Skulle tro att det blir en del hundträning den här helgen också. Kennelmamma Lisa och Janne kommer att vara här och mysa med oss. Ska bli härligt att få ta hand om dom en hel helg.

Nåja, natti natti!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback