Relativt normalt utseende...

Det var tydligen jobbigt att vara och hälsa på hos farbror doktorn igår. Efter att vi hade kommit hem och maten serverats + tillhörande medicin som ska ätas i 10 dagar, så kraschade Accta som en sten. När vi sedan förflyttade oss upp i sovrummet så gick hon direkt in i buren och somnade igen. Hon snarkade för fullt innan jag ens hade hunnit släcka lampan. :o)

I morse när vi vaknade så var nästan all svullnad borta. Det som var kvar i morse var lite runt ögonen, en liten bulle på nosen och så lite mellan öronen. Allt detta har nu försvunnit på kvällen utom det mellan öronen. Det har visserligen blivit mindre, men det är fortfarande lite kvar.

Var över på apoteket på lunchen och hämtade ut recept på clindabuc och prednisolon. Hoppas nu att detta hjälper. Det var hur mkt folk som helst på apoteket, så hela lunchen gick åt på detta lilla ärende. Men vad göra?? Och ännu fattigare blev vi. 290 kr gick det kalaset på.

Fick ett mail från Marie igår om hundträningen som vi ska starta upp här i Sävar. Det ser ut som att det kan bli ett ganska stort gäng ändå. Tror att vi är ca 10 ekipage nu som är intresserade. Det ska verkligen bli jättekul. Framför allt så blir det skönt att ha ett gäng här så man slipper åka ända in till stan bara för att få träna med andra människor på samma ställe.

Nu ska jag kolla vem som har blivit utröstad ur Idol sen ska jag nana kudden. Jobb i morgon igen för 6:e dagen i följd. Sen på söndag ska vi åka ner till Ö-vik för pass numero två med Janne. Kul!!

Ha en riktigt trevlig helg på er!!! :o)

¤ Hur dåligt samvete man än har, så är det bättre än inget ¤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback