Har monstervalpen en svacka?

Idag har monstervalpen faktiskt varit riktigt "lugn"... Eller lugn och lugn, det kanske hon inte har varit, men om man jämför så har det varit stor skillnad....

För det första så sov hon ända till klockan halv tio i morse. Visserligen var vi ut och kissade vid halv sex, men sen somnade hon om som en liten gris. Vaknade av ett litet gnäll och vart snorförvånad att klockan var så mkt.

Det har verkligen regnat småspik idag... Det har stått som spön i backen, och då går det absolut INTE att göra ifrån sig ute. När jag tog ut henne på gräsmattan så sprang hon i raketfart tillbaka till altandörren, ställde sig på bakbenen och krafsade på dörren och bara skrek. Behöver jag säga att hon har gjort inne många gånger idag. Hon har gjort inne fler gånger på den här dagen än vad hon har gjort på hela veckan som hon har bott här. Ja, herregud... Där kan man snacka om bakslag.. :o) Ja ja, vad är väl en pöl på golvet...

På kvällen har vi varit ut på våran första koppelpromenad. Gick bara ner till stora vägen och tillbaka, men OJ vad det fanns mkt att titta på. För att inte tala om allt som man kan stoppa i den lilla munnen... Men hon följde med bra och det var inga problem med att få henne med sig. Alltid något. Sista biten hem så drog hon som en tok, det ska börjas i tid. Ska försöka ta tag i det problemet på en gång. Men hon måste nog bli lite mer säker på att följa först.

Har börjat skriva på en liten bok om Accta idag. Jätteroligt... Kommer att vara roligt att ha längre fram. Men det kommer nog att ta ett tag innan den blir klar. Just nu håller jag på med dom första 8 veckorna hos uppfödaren. Det kommer att bli bilder och grejer och boken ska bindas in med en riktig pärm.... Tycker att det är avslappnande att ha såna här små projekt. ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback