Golvläggning...

Ja, idag ligger man nog inte högt på popularitetslistan... Vi håller på att lägga golv på övervåningen och det är inget som är gjort i ett litet nafs. Java tycker det är URTRÅKIGT!!! För att demonstrera hur sur hon var ville hon inte ens vara med oss i morse utan hon låg i hallen där nere och suckade. Efter ett tag tog nyfikenheten överhand och hon kom upptassandes för att se vad vi sysslade med. Sen dess har hon faktiskt varit med oss och "hjälpt till" på sitt lilla vis. Typ ligga ivägen, tassa runt och dra ut sågspån över hela golvet och dela ut massor med pussar i ansiktet. "Bekvämt när ni är i min höjd, sa hon." Vid ett tillfälle så låg hon med huvudet över just den plankan vi höll på med, så vi fick passa så vi inte satte fast henne i morrhåren. ;o)


Ute har hon varit lite också. Det är ju värsta snöstormen här, så hon roade sig kungligt med en pinne ute i trädgården. "Kast upp i luften, dimp ner i backen, gräva, gräva, gräva, borta, leta, leta, leta, hitta, överlycklig, ärovarv i trädgården, kast upp i luften, osv" Ja, ni förstår!!! :o) Senare blir det en liten kortis prommis, för vi vill fortsätta med golvet. Hela allrummet är klart nu, men vi har ju två rum kvar. Ska försöka hinna så mycket som möjligt innan det är dags för kudden.


Imorgon blir det väl golven som har prio nummer ett, men om snöstormen har gått över så ska vi ta ett break mitt på dagen och gå en långprommis. Då blir förhoppningsvis Java nöjd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback