Det håller än...

Magen alltså.... Men jag vågar inte hoppas helt och hållet än. I morse fick hon ris och kokt köttfärs men vid lunchmålet började vi att blanda i klass. Hon blev helt skogstokig och så snabbt har hon nog aldrig ätit någon gång. Hon är hungrig lilla tjejen...

På morgonen innan jobbet tog vi det jättelugnt. Idag har hon varit väldigt trött, antagligen för att hon inte har så mkt energi kvar. Vi var bara hemma, myste lite i uterummet och så har vi stuffat på i trädgården. Åsa har jobbat i natt och har sovit hela morgonen. Gick upp och lämnade vovvarna i sängen innan det var dags för mig att fara. Accta somnade som en gris och hade tydligen sovit ända till kl 14.

På jobbet i dag var det verkligen helt hysteriskt. Alla, precis ALLA skulle handla på en och samma dag. Det handlades foder att ta med till stugorna, godis till vovvarna och även burar eftersom dom hade kommit på i sista stund att dom skulle fira med folk som också skulle ha hundar med sig.... Hann inte andas på hela dagen och lunch, ja, det existerade inte över huvudtaget..

Efter jobbet for Åsa och jag ner på ICA och handlade ingredienser till tacos... Så himla gott det var. Vi hade köpt jordgubbar och chips till kvällen men vi vart så mätta att det endast gick ner en och annan jordgubbe. Får väl spara chipsen till i morgonkväll istället. :o)

Nu är det sängdags.... Imorgon är det tävlingar på klubben och som det ser ut nu så ska jag först köra Åsa till jobbet och sen är det raka vägen ut till klubben som gäller. Kommer antagligen att skriva på planskyddet, men det kommer nog att bli mer arbetsuppgifter.

Natti natti och glad midsommar på era allihopa!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback