Så var det dags igen...

Imorgon ska lilla bilen få rulla några mil till.. ;o) Vi börjar vår resa ner mot min pappa på Orust. Först hade vi tänkt att köra hela vägen på en dag, men nu har vi ångrat oss... Imorgon åker vi "bara" ner till Vikmanshyttan, där bor Jaana (Raskabo Imsas matte) och Fredrik. Vi hade tänkt att träna lite med dom på kvällen och sedan sover vi över och kan köra resten av vägen utvilade och fräscha.

Idag har verkligen regnet stått som spön i backen.... Det har varit precis som om himlen öppnat sig... Igår hyrde vi två filmer, den ena, "Click", såg vi igår, och idag såg vi den andra. Skönt att sitta inne och kolla film när det är taskigt väder ute. Filmen idag hette "The lake house" och var riktigt bra, annorlunda på nått vis. Jag gillade den skarpt...

Lagom till att filmen tog slut, slutade det även att regna. Vi kastade på oss "hundpromenadskläder" och for till Bäcksjön för att utforska en ny väg där som vi hittat. Och vi hade nästan hunnit gå hela promenaden klart när himlen öppnade sig och vi befann oss i värsta regnskuren med inblandning av hagel. Kan säga som så, jag vart dyngblöt på 5 röda.... Java verkade inte bry sig så mkt, men Accta, stackars liten, försökte ta skydd under mig. Hur nu det gick till.... När hon insåg att det inte funkade så smög hon framåt, låg som sjutton... Hon påminde om en bordercollie som ska valla får.... Låg, smygande hållning med öronen slickade bakåt.... Hon led verkligen.... :o) Och när hon fick syn på bilen så fick hon fart, hon kutade till bakluckan och tittade bedjande på oss, "snälla, skynda er och släpp in mig".... :o)

Efter prommisen så handlade vi lite och sen skyndade vi oss hem för att komma ur dom dyngsura kläderna... Sen har vi tvättat och tvättat och tvättat... Och så har vi packat lite också. Skönt att inte behöva ha med sig lika mkt som när vi for till Myckelgensjö, vi har ju tillgång till tvättmaskin hos pappa, så resväskan blir liiiite lättare. Sen behöver vi ju inte ha med oss lika mkt hundgrejer. Men det viktigaste finns kvar i bilen, för hundarna blir ju inte utan träning bara för att vi är på semester...

Kommer antagligen att blogga lite under resans gång eftersom pappa har dator... Om vi nu hinner... Vi har en hel del folk som vi ska besöka och sen ska man ju hinna med att ligga på gräsmattan och lata sig också.... OCH träna vovve... :o)

Så hörs vi inte innan vi kommer hem igen, så ha det så gott!!!!

Mot sydligare breddgrader...... :o)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas ni snart är hemma igen. Jag är nyfiken att höra hur ni haft det. (Nog för att jag vet att ni haft det kanon : )) Kanske ett litet spår när ni har landat. Lite uppletande också kanske. Och varför inte en budföring.
Kram på er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback