Myckelgensjö nästa...

Pheeeiwwww.... *torkar pannan* Nu är vi packade till tänderna.... Takboxen är knökfull, övrigt som ska in i bilen står snyggt och prydligt i gästrummet, vovvarnas träningssaker är kontrollerade och prydligt nerpackade i dom nyinhandlade små boxarna med genomskinligt lock så man lätt ser vad som finns där i... Med andra ord, vi är redo för årets höjdpunkt, kennellägret... Ska bli så roligt att få träffa alla igen. Kennelgänget är kanon!!!

Förutom några ärenden och en liten dogpromenad så har det varit packning och fixning som har stått på dagens schema. Och tro det eller ej, jag har t o m hunnit med att rensa bort allt ogräs i smultron/blåbärs/körbärsbusklandet.

Java har legat och kollat på våra förberedelser med förväntansfulla ögon, för nog måste det hända kuliga saker när alla dessa roliga saker packas ner.... Accta har mest sprungit runt och sett förvirrad ut.... Hon har även provlegat och provhoppat i resväskan... Kul grej, sa hon... :o) Men den sysselsättning som hon har ägnat sig åt mest har varit: matte lägger ner en grej i en påse, Accta plockar upp och säger: "kolla vad jag hittade"... Matte tar ifrån henne saken och lägger ner den i påsen igen, Accta plockar upp och säger: "kolla vad jag hittade".... Eeehhhh, ja, ni fattar... Allt tar lite längre tid när man har en valp i huset om man säger så... ;o)

Vovvarna har även fått manikyr och pedikyr... Man kan ju inte åka på läger med långa klor heller.... Accta sov sig igenom kloklippningen, som vanligt... Hon "mysknorrade" sig igenom baktassarna och snarkade sig igenom framtassarna... Hon är ett nöje att klippa klorna på. Java är väl inte lika lättflirtad... Hon hatar det verkligen men hon ligger iaf still, om nu inte matte är så ofin att råka ta på fel sätt i tassen så det kittlas... Då sprattlas det hej vilt... :o) Har aldrig varit med om maken till en kittligare hund alltså... Men även om hon hatar det så tycker hon nog att det är liiiite mysigt iaf... När jag var inne på sista tassen så la hon ner huvudet och somnade nästan... Men det skulle hon aaaaaaaaldrig erkänna om man frågade henne... Hon fick sig även en rundsmörjning av trampdynorna. Allt måste ju vara i topptrim nu när det är intensivträning som gäller i en veckas tid.

Men nu är det over and out i en veckas tid från bloggande. Finns inget internet på campingen och även om det hade funnits det så hade man ändå inte haft något tid över till det där... Där är det full rulle från tidig morgon till sena kvällen.

Ta hand om varandra nu och så ses vi om en vecka!!!! :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback