Träff med brorsan...

Java och Jaxon 4
Java och kullbrorsan Jaxon

Igår for vi upp en sväng till Skellefteå. Åt god mat och myste framför tv:n. Vi ringde till Janne och Kerstin som har Javas bror, som också dom bor där, och bestämde en träff i dag på lördagen.

Dom bor ganska nära där vi var och vi klädde på oss mycket kläder och gick dit. Strålande sol och 9 minusgrader, vinter helt plötsligt. Det är man ju inte van vid nu.

Vi mötte upp dom utanför deras hus och det tog några sekunder innan Java fattade vem det var hon stod nos mot nos med. Dom träffas inte allt för ofta, men vi brukar passa på att gå en promenad tillsammans när vi träffas. Vi gick en sväng i koppel till en mer öppen plats där vi släppte dom så dom fick busa. Mycket bus blev det. Jaxon har tydligen inte så många kompisar, han är lite bufflig och gåpåig. Hundarna som han har fått träffa blir rädda för honom, till hans stora förtret för han är ju så snäll. Men syrran blir inte rädd hon. Hon tacklas tillbaka och så är hon lite snabbare, så hon trycker bara på lite så hamnar hon framför honom. Ja, kul hade dom iaf. Och Java, hon var nöjd hon efter den lilla promenaden.

Java och Jaxon 2
"Nu tar jag dig, syrran"

Java och Jaxon 3
"Det ska vi allt bli två om"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback