Sök den 14 januari, helt sanslöst!!

Idag körde vi snösök. Vi var i den nya rutan här i Sävar i grustaget. En rolig ruta där det är ganska tät skog åt ena hållet och åt andra hållet är det 10 meter skog och sen ner i ett grustag där det finns några enstaka buskar och stora stenar. Härligt att köra sök så nära hemmet för en gångs skull. Det är inte ofta det tar 5 minuter att ta sig till sökrutan.

Med Java så koncentrerade vi oss mest på skogslydnad. Det tog en stund för matte och Java att ta sig fram till stigen, men jag tycker att det såg relativt samlat ut. En trevlig syn. Själva söket idag var väl inte det bästa. Java hade väldigt svårt med terrängskiftningen som var på ena sidan. Matte fick mata ut henne där på skicken. Sen slarvade hon med markeringarna idag igen. Fattar inte. Men jag undrar om det är så att löpet spökar lite. Hur som helst så kom vi överens om att nästa gång kör vi bara skogslydnad och inget skick alls. Sen tränar vi rena markeringar vid sidan om. Förhoppningsvis så kan vi få bukt med problemet då.

Sen fick vi besök från parningsturné tjejerna. Dom åkte hem idag och svängde förbi här för en kopp kaffe och en macka. Himla trevligt! Indra och Yngve parades en gång till idag på förmiddagen, så totalt blir det två gånger. Så nu är det bara väntan och åter väntan kvar. Hoppas veckorna går fort här nu så man får veta snart om det har tagit eller inte.

Yngve och Indra
Yngve och Indra vilar ut efter kärleksakten

Till något helt annat nu. Javas tassar ser lite bättre ut idag. Hon har inte haltat alls nu på ett par dagar. Igår smörjde vi in tassarna innan vi la oss. Tror att vi måste vara mer noga med det nu under vintern, så kanske man kan förhindra några sprickor i alla fall. Är det så här fortsatt milt och dom inte slutar att salta vägarna så blir det nog skor på båda framtassarna när det blir promenader på vägar.Tur att man har en hund som inte är så brydd i alla påhitt som hennes matte hittar på. :o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback