Java frisk, jag sjuk...

Nu har vi fått tillbaka vår gamla vovve... Efter några dagar med "huskuren" bajsar hon numer fasta fina korvar. :o) Och energin är tillbaka, så nu är hon lika pigg som vanligt igen. Härligt!! Nu håller vi bara tummarna för att det håller i sig och att hon har fått tillbaka sin gamla vanliga plåtmage.

Veckan har varit mycket lugn. Har inte gjort många knop med en slak vovve. Mest varit ute på tomten. Men igår fick hon ett litet uppdrag. Hon var så pigg och hade så mycket överskottsenergi att hon fick gå ut och dra Linn i pulkan. Efter några minuter med en hund som såg ut som ett frågetecken så fattade hon galoppen och tog sitt arbete på största allvar. Hon tyckte att det var jättekul och Linn somnade i pulkan. Det vart ingen lång prommis, men runt kvarteret iaf. Det ska vi nog göra fler gånger, eftersom både hund och barn tyckte det var roligt.

Helgen går även den i slapphetens tecken. Jag har blivit megaförkyld med feber, så det är bara att inse att man inte orkar göra så mkt. Det blir en mysig helg i sängen istället!!

Kommentarer
Postat av: Jaana och Raskabo Imsa

Hejsan!
Lena´s (Midälvaland) hennes kur är alldeles förträfflig! Lena hon kan hon!!:-)
Kul att få läsa om Java och era bravader! Hit kommer jag fler gånger. Lycka till med träning och tävling, hoppas vi syns igen i sommar!
Många varma hälsningar från dalom, Jaana och Imsa

2007-01-21 @ 09:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback