"Fäfermisshandel" av högsta graden...

Idag har Accta fått uppleva det värsta hon någonsin varit med om... Enligt vettens ordination skulle hon bada i ett specialschampo för att bli av med klådan som hon haft... Det är ett schampo som lindrar klåda och återfettar huden.... Men inte nog med att hon skulle badas, det skulle även sitta i och verka i 10 minuter... Kan säga som så, det blev långa 8½ minuter för henne... Tyckte att det räckte då och började skölja henne... :o) Men för att vara det värsta av det värsta som kan hända en 9 månaders unghund så tycker jag ändå att hon skötte sig riktigt bra.... Vi hade två rymningsförsök som jag lyckades stoppa och efter det så gav hon med sig och satt snällt stilla.... Hon gillar iaf att sjunga i duschen, det är en sak som är säker...;o) Och matte var inte den torraste efteråt heller... ;o)

Vi överlevde iaf denna prövning och Accta var inte sur särskilt länge efter duschen... Det är ju mysigt att bli torkad, sa hon.. :o)

Annars har vi haft en lugn dag... När Åsa kom hem från jobbet satte vi på oss pannlampor och gick en härlig prommis i mörkret. Vi var nästan ända bort till "vargland", men som tur var så varken hörde eller såg vi några vargar den här gången. *pheiww*

¤ Varje utgång är en ingång till något annat ¤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback