Snön har kommit

Java med snöboll
Java med en snöboll i munnen

Nu har snön kommit.... Java trivs bättre än jag. När dom första flingorna hade kommit och bildat ett litet tunt täcke ute på tomten så for Java ut och runt som en idiot i vild glädjedans.... Förstår inte vad som är så kul med lite snö, förutom att det blir lite ljusare ute. Men Java, hon blir vild och galen när hon ser snö. Skoterfantasterna har redan varit ute och gjort härliga spår man kan gå på... Så ok då, det är väl lite mysigt då.

Veckan har varit lugn. Den har mest bestått av långa promenader och härliga kvällar framför brasan. Temperaturen har ju smygit ner till -10 grader och då är det skönt att komma in till en varm brasa efter en långpromenad.

Härom kvällen gjorde vi något riktigt mysigt. På med reflexhalsbandet på vovven, varma kläder och pannlampor på oss. Sen tog vi bilen upp till sjön och promenerade på skoterspåren där en sen kväll.... Helt underbart härligt. Java överlycklig!! Starkt månsken, några minusgrader, knarrande snö och helt tyst. Den promenaden gjorde gott för själen.

Vintern är här..... Och ok då, den är väl ganska mysig iallafall.......

Kommentarer
Postat av: Matte Åsa

jaaaaa... det var jättemysigt med promenad i mörkret, det får vi göra om!! tror nog att java blir överlycklig...;o)

2006-11-04 @ 23:12:37
Postat av: Lisa

Tjenahej Camilla!
Inget är som väntans tider...eller hur? :-) Nu börjar det iaf att närma sig. Inget nytt namn på valpen?
Vad härligt det lät med er vinterpromenad och brasan! Och att du tränat med Java - kul! Du får väl ge Åsa tonfisk med nötter kvällen innan tävlingen så vips har Java en en ny förare...

Vi ses ju snart! Ska bli kul att "styra runt" er en helg helg.
Lisa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback