Jobb och jobb och jobb och.....

jobb... Tycker inte att jag gör annat än att jobbar nu... Men det kommer ju en sommar med semester i år också, säger dom.. :o)

Vill börja med att gratulera Eva på födelsedagen i efterskott... Hon fyllde år i fredags och hur många ska vi inte gå in på.... Man är inte äldre än vad man känner sig, eller hur Eva!!!? :o) Din födelsedagspresent läggs på lådan imorgon (onsdag). Hoppas du gillar den och att den kommer till användning den här säsongen... ;o)

Som sagt, har inte gjort så mkt mer än att jobba... Har faktiskt inte tränat nått särskilt heller, förutom ikväll. Då snörde jag på mig skorna efter middagen och for upp till sågen. Kände mig inte direkt taggad innan jag for, men det gick över när vi kom fram och jag hade tagit ut Accta ur bilen. När hon stod och såg på mig med glittrande, förväntansfulla ögon så fylldes mitt hjärta och kropp av glädje och träningslust igen. Tänk vad fort det kan vända.

Tror att jag la henne på femtioelva små "miniplatsliggningar" idag och alla gick bra utom en. Då pep hon ganska mkt, MEN hon låg kvar..... Stort framsteg. Dom andra så låg hon både kvar och var tyst. Kan det bero på att vi var på vår "gamla vanliga" träningsplats där hon känner sig trygg?? Får fundera på det... Ska åka till ett helt nytt ställe någon dag i veckan och se om hon beter sig annorlunda där.
Körde mkt positionsträning och den lilla rackarråttan har en förmåga att hamna för långt fram i fria följet. Inte så att hon tränger utan hon är bara liksom ett steg framåt. Hmm, får fundera på hur jag ska åtgärda det. Vill inte dumma till det så att det blir problem där också..
Hon har fortfarande inte riktigt kommit på att man kan sätta sig rakt på en gång utan hon flyttar gärna in rumpan vid en halt. Alltså hon sätter sig lite snett och sen flyttar hon sig rakt. Det är väl bara att nöta på antar jag... Tog av mig jackan när vi gjorde detta, för jag har märkt att hon sätter sig mer snett när jag har tjocka vinterjackan på mig. Vill väl se mig antar jag och den är ivägen. Hon är ju inte så stor i rocken, lilla damen... :o)

Inkallningen funkar bra och apporteringen lika så... Lite snett sättande vid ingångarna vid dessa bara... Pillepill...

Läggandet kändes stabilt. Det har ju varit hennes paradgren sen hon var "liten"... En kompis sa till mig: "Är det något moment som hon kommer att nolla på i hennes första tävling så är det läggandet, bara för att det alltid har funkat för dig"... Ja, nog är det så... ;o)

Hade tänkt att fortsätta lite med framförgåendet också, men märkte att lilla damen var lite slut i rutan efter alla platsliggningarna som jag la in under träningspasset, så jag hoppade det. Får fortsätta med det en annan dag istället.

På torsdag är det medlemsmöte på klubben och det hade varit skoj att gå. Det börjar 19:00 och jag slutar 18:30, vi får väl se om jag orkar åka dit eller om jag åker hem till soffan istället.... Som sagt, jag jobbar mkt nu och jag behöver vila när jag väl kan så kroppen pallar. Får se hur dagsformen känns helt enkelt.

Nu är det natten, skulle ha lagt mig för minst en timma sen egentligen....

¤ -Du kan inte ha hönan här inne, för det luktar så i mitt sovrum.
-Tror du hönan bryr sig om det? ¤

Kommentarer
Postat av: Eva

Tack väntar med spänning på posten
Kram Eva Det ska verkligen bli spännande att se dig och Accta när ni tränar
Kram Eva

2008-04-02 @ 08:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback